19 Julai 2018

TESTIMONY BADAN LEBIH BERTENAGA DENGAN SUPPLEMENT

Salam sejahtera semua....
Bertemu lagi kita hari ini...Apa khabar  shabat taulan...rakan2 diluar sana? Moga2 rakan2 semua diberikan kesihatan yang baik juga bertenaga sepanjang hari ..dari hari ke hari..ceria selalu hendaknya ya...

Sebut pasal bertenaga dan ceria ni...banyak maknanya kan...bertenaga diluar or didalaman or kedua dua nya...juga sentiasa ceria sihat walafiat...

Bagaimana agaknya nak rasa kekal bertenaga dan ceria sepanjang hari ni ya...
Makan banyak..happy selalu ..kaya...banyak duit...Apa gaknya...yang boleh buat kita rasa bertenaga ceria ....Begini lah pendek kata..amalkan lah pemakanan yang sihat kehidupan yang selamat kehidupan yang sihat, lakukan aktiviti yang memberikan keceriann diri anda semua....

Disamping tu amalkan kan supplement tiap hari...ni bukan ubat tetapi adalah makanan tambahan untuk menjaga badan kita lebih sihat lebih bertenaga...Ubat tu kejap je sihat..jangkamasa panjang ..karang tahu lah..kalau sakit cari ubat cari ubat ...




Bertenaga dengan Vivix


Jom kita tengok apa tu VIVIX  yang dikata lebih bertenaga untuk diamalkn..kalau nak tahu VIVIX ni mempunyai 2 kandungan utama :-

RESVERATROL  dan ANTIOKSIDAN yamg kuat.Dua benda ni lah yang yang memberi kesan dalam memperbaiki sel-sel didalam badan kita.

Ia melindungi sel,menggalakk me peningkatan tenaga didalam sel..secara  tidak langsung ia dapat memberikan badan kita lebih bertenaga juga daoatem eri kesan anti penuaan.


Vivix memberikan tenaga

VIVIX mengandungi 4 bahan utama iaotu Anggur muscadine, lobak unggu ,elderberi dan polyganum cuspidatum..

Kesemua bahan ni adalah berkuality tinggi tau..



Jom kita dengar apa kata customer yang mengamalkan VIVIX ni...


1. Dengan berVIVIX,
sekarang dah jarang demam,selesama..kalau dulu asyik mc saja..badan pon lebih bertenaga...memang best berVIVIX...


Testimony Badan lebih bertenaga



2.Lebih Energetik.. DAPAT lagi extra kulit lembut badan yang sihat...juga sukar mendapat selesema serta demam...


Bertenaga dengan Vivix



3. Asyik keluar masuk hospital..bayangkan lah kos perbelanjaan pon meningkat ke 12Ribu...

Kalau dikira setahun mesti masuk 3 kali dalam warde TETAPI menjak mengamalkan VIVIX...allhmdulillah happy gembira je, kesiahtan semakin baik sekali....


Testimony badan lebih bertenaga



4. Makcik mengalami masalah kesihatan yang agak serious...penyakit yang berangkai...bukan satu tapi macam2...KENCING MANIS, darah tinggi, buah pinggang probleam...mata pon dah tak berapa nampak...

Bila kesihatan tak mengizinkan ...nak pergi masjid / surau pon dah susah...
Allhmadulillah semnjak kenal Shaklee- vivix...nampak perubahaan malah geng2 surau pon tak percaya makcik dah sihat...wajah pon nampak lebih berseri....

Terimakasih vivix..
Terimakasih shaklee

Badan lebih bertenaga



Bertenaga dengan Vivix


Sekiranya anda ingin mendapatkan harga murah boleh terus menjadi ahli dengan membeli 2 botol vivix...KEAHLIAN adalah PERCUMA ..penghantaran juga percuma dan Anda layak mendapat cash bonus pada next month...

Untuk konsultansi yang lebih detail boleh wasap kakina ya...jangan lah malu dan segan..kita nak sihat...nak happy....


Sekiranya berminat untuk mendapatkan  VIVIX   ini boleh hubungi saya:

1) Dengan segera melalui WhatsApp

2) Membuat pembelian sendiri menggunakan online transfer ataupun kad kredit dengan klik icon di bawah ini.






#ShakleeSelayang
#ShakleeBatucaves
#ShakleeMalaysia
#Penghantaranposdimanasaja

18 Julai 2018

TESTIMONY AWET MUDA DENGAN SUPPLEMENT SEMULAJADI

Cantik ....Awet muda tak lari dari mulut wanita bila bersembang
"Aku nak cantik , muda lah...

Tapi tahu tak caranya ...nak cantik dan muda tu cmner?
Jangan silap percaturan pulak ya...

Kalau sebut cantik dan muda tu semua orang nak ..BETOL tak..
Siapa tak nak kelihatan cantik muda dimata orang ramai...yang tua yang muda ..wanita or lelaki semua nak kelihatan kulit cantik....terutama yang dah meningkat umur bila kulit wajah mula berkedut berjerawat berjeragat....kekadang menangis bila tengok wajah yang hodoh bebeza dengan orang lain yang memiliki kulit yang cantik....

Boleh sampai satu  tahap sanggup membuat pembedahan plastik or menggunakan product2 yang murah tak tahu asal usul bahan2nya...Silap haribulan bukan dapat cantik BURUK dapat....baru lah menyesal lepas tu....

Nah ...mai kakina bagitahu ya...
Cara yang mudah selamat untuk anda yang ingin cantik dan muda..

Di shaklee ada product yang terbaik untuk anda amalkan..bukan saja akan dapat memiliki kulit yang cantik..wajah yang lebih muda dari usia...malah ia sesangat berkuality dan selamat untuk diamalkan...


Awet muda dengan supplement


VIVIX si tonic pekat...yang digemari ramai..
Vivix ni sepertimana kita ketahui dan ramai mengetahuinya ia adalah penawar untuk mereka yang mengalami masalah kencing manis, darah tinggi , buah pinggang dan juga wajah yang bermasalah...Banyak lagi sebenarnya ..fungsi2 VIVIX ni...yang dah mengamalkannya memang tahu...

OK tetapi didalam artikal kakina kali ni ...nak cerita sikit tentang VIVIX didalam kes anti penuaan atau lebih senang sebagai awet muda...Ramai yang akan teruja bila mendengarnya terutama makcik2 pakcik berkata BETOL ke vivix awet muda...?

Dah tua muka pon mula lah bergaris dan berkedut2 kan...muka jadi kusam, pucat,tak ceria dan tona kulit mula lah tak sekata...Bila dah begini mula lah berfikiran macam2 ...yang mana nak beli product yang tak pasti kesahihannya....mula lah tergoda dengan testimony yang ada..

VIVIX mengandungi ANTIOKSIDA yang sangat tinggi dimana ia adalah 10 kali RESVERATROL yang berpotensi memperbaiki kesihatan badan kita..Didalam kajian makmal menunjukan bahawa resveratrol melawan penuaan sel


Kita pon ketahui bila umur mula bertambah tu bermakna kita dah tua..Kerosakan DNA makin bertambah sehari demi sehari...Oleh itu apa yang bagus nya boleh membaiki pulih semula sel-sel yang rosak itu...UBAT? atau supplement shaklee...


OK...kita tengok disini - 

BAGAIMANA VIVIX dapat bertindak didalam proses PENUAAN..


VIVIX akan bertindak sebagai pelindung .Ia juga memperbaiki DNA dari serangan radikal bebas...

VIVIX  mengaktifkan didalam pengawalan genetik paling utama bagi melambatkan penuaan tahap selular

VIVIX menggalakkan pemebentukan baru mitokondria bagi meningkatkan tahap tenaga didalam sel


Mari kita tengok APA KATA MEREKA YANG MENGAMALKAN VIVIX sebagai alternative kesihatan...dapat EXTRA MUDA JELITA KULTI CANTIK BERSERI...


1. wah....MEMILIKI KULIT YANG CANTIK BERSIH!!

Kita tengok sebelum dan selepas mengamalkan VIVIX....
Beliau adalah seorang suri rumah yang mempunyai seorang anak juga seorang ibu yang mengambil tempahan kuihmuih bila kenduri dan party...

Beliau sangat risau dengan wajahnya ...disebabkan itu untuk menonjolkan diri kekadang ada rasa segan ...Bermasalah kulit kusam...jeragat...

Akhirnya beliau berani membeli VIVIX untuk permasalahannya dan alhmdulillah hasil berkat konsisten...nah ambik ...kulit semakin lawa..gebus bersih..muda lagi tu...




aWET MUDA dengan Supplement


2. Kelihatan muda jelita berbeza daripada sebelumnya....cantik muda..

Ibu muda ...memiliki anak 3 orang macam ada anak 10 orang...sudah
Mau tidaknya kulit wajah dah nampak macam orang berumur kusam tak seperti umurnya

Ketika berpantang anak ke 4  ibu inni memilih untuk mengamalkan set berpantang  shaklee yang mana salah satunya adalah VIVIX...kerana proses bersalin adalah operation...
Tanpa sangka...perubahan berlaku badan lebih bertenaga dan kulit wajah semakin cerah , bersih dan lebih ceria daripada sebelumnya....seronok tak terkata...

Terimakasih shaklee..memberikan sinar baru pada ibu muda ni yang mana sebelum ni rasa malu dengan wajah sendiri..


testimony anti penuaan



3. AWET MUDA...KEKAL AKTIF....dengan VIVIX...

Awet muda dengan supplement



4.. LEBIH MUDA dengan VIVIX....

Kulit cantik



5. IBU berumur 64 tahun  TETAPI nampak muda je...
    ANAK pon dah berumur 40 tahun....Ini lah penangan VIVIX...MUDA REMAJA GITU


vivix awet muda



6. KULIT SEMAKIN CANTIK ,BADAN LEBIH SEGAR dengan VIVIX

TESTIMONY awet muda



Sekiranya anda ingin mendapatkan harga murah boleh terus menjadi ahli dengan membeli 2 botol vivix...KEAHLIAN adalah PERCUMA ..penghantaran juga percuma dan Anda layak mendapat cash bonus pada next month...

Sekiranya berminat untuk mendapatkan  VIVIX   ini boleh hubungi saya:

1) Dengan segera melalui WhatsApp

2) Membuat pembelian sendiri menggunakan online transfer ataupun kad kredit dengan klik icon di bawah ini.




#ShakleeSelayang
#ShakleeBatucaves
#ShakleeMalaysia
#Penghantaranposdimanasaja
#Awetmudadengansupplement