Saturday, September 17, 2016

KELAS GROUP IREACH SHAKLEE 😍 😘



SALAM SEJAhteraa...
Kelas percuma..siapa nak bagi...Tetapi tidak kami dishaklee kebanyaknnya kelas adalah PERCUMA TAU..memang best...Master2 sesangat baik hati share ilmu bersama kami...

Pasai #kelas Great Besar iReach..ilmu yg diberikn sangat berguna ...ramai master2 yg hebat berkongsi..ilmu..😃

"Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan"💓

Image result for KELAS IREACH

Image result for KELAS IREACH
Jika kita benar2 serious nk berjaya x perlu ada alasan, kerana alasan akan merencatkan perjalanan kita untuk success...
Image result for KELAS IREACH


Group ni ada beribu ahli n leaders yg success dlm business terutama Shaklee...kami semua x perlu meeting live selalu...sbb semua yg kami perlukan ada dlm group ni...

Image result for KELAS IREACH

👉Kami nk belajar ilmu produk dlm group ni ada dikongsikan

👉Kami nk belajar ilmu business dlm ni ada dikongsikan

👉Kami nk motivasi dlm ni jugak ada dikongsikan

Jadi x perlu alasan kata nk belajar ilmu success tu susah😂

Bagi saya utk berbisnes, wajib ada ilmu & mentor juga.

Taklah kita melabur & terlebur.

Alhamdulillah untung diTentukan Allah terbuka hati berada dalam group bisnes yang best mcm ni.

Suka tak bila menjual, customer yang datang cari kita? 
Kita xperlu ketuk pintu dari rumah ke rumah utk cari pelanggan. SAYA SUKA!!!😃

Kat sinilah peranan kelas-kelas & seminar anjuran#iReach ni. Ada online & juga offline.

Tiada paksaan. 
Tapi jika siapa yang nak lebih & berusaha lebih baik, dia lah yang dapat.. 😘😙😚

Untuk kelas offline tu, antara banyak-banyak kelas yang saya dh pernah attend, saya paling suka sgt2 kelas Blog/FB Marketting Pro tu. 

Mana taknya, sy belajar buat iklan FB serendah 2 sen per klik pada kos attend kelas yg sgt rendah & berbaloi. 

Kami guna webinar.
Webinar ni mahal tau sebenarnya tapi boss iReach dh sponsor 😍. So tinggal kita je nk join ke x nak 😉

Hendak sejuta daya kan! 💪😎

Eh...😂Korang teringin nak berada dalam group bisnes best camni?💕
Jom joint klurga besar kami..#shaklee#
#iReach Group#

Ok.dh sembngkn😉
Jangan boring tau...Sebab ni best ni..



Bermint mai wssp wechat saya 
📲-INA 017-2785151
#tsunamishaklee
#pts4keBaboom
#kelurgasihatshaklee
#shakleeterkenldimeratadunia
#shakleemalaysia
#shakleesentiasaselamatberkesansemulajadi
#pengedarsatumalaysiA

IBU PEJABAT SHAKLEE

Image result for ibu pejabat shaklee orlando







SHAKLEE ..OO SHAKLEE😃
KAT MANA OFFICE-shaklee? 
Dari mana asal SHAKLEE kan?😂


Mai saya nak cerita sikit..😃
👉Shaklee bukan dicipta tahun lepas, tapi ia bermula sejak 100 tahun yang lalu, di mana Dr Forrest Shaklee telah membangunkan multivitamin pertama yakni VITAlized MINeral pada tahun 1915! Disinilah bermulanya sejarah Shaklee dan kemudiannya beliau bersama dua orang anaknya memulakan perniagaan pembuatan dan pemasaran produk nutrisi

👉Melalui falsafah "Living in Harmony with Nature®" Shaklee berkembang pesat dalam tahun 1970-an dan terus kekal sebagai peneraju produk kesihatan yang bermutu, selamat, dipercayai dan mesra alam demi kehidupan yang sihat dan bahagia sehingga kini.

TAHUKAH ANDA?😉
👉Ibu pejabat Shaklee di Pleasanton, Carlifornia bukan sekadar pusat operasi. Malah ia adalah simbolik kepada falsafah yang didukung oleh Shaklee. Ianya direkabentuk oleh arkitek terbilang#Glenser. Beliau menjadikan bangunan ini mesra pengguna dan mesra alam sebagai refleksi kepada komitmen Shaklee "Kehidupan yang Harmoni bersama Alam Semulajadi"


Image result for ibu pejabat shaklee orlando

👉Anda boleh menikmati pemandangan indah- langit, tumbuh-tumbuhan, bukit-bukau dan kehijauan tanah lapang, tidak kira di mana posisi anda berada di dalam bangunan ini. Rekabentuknya yang serba moden dan maju, membolehkan ia diterangi secara semulajadi oleh cahaya luar, serta pembinaanya daripada bahan dan warna semulajadi


Image result for ibu pejabat shaklee orlando

👉Antara keunikan bangunan ini adalah👈
💝Bahan-bahan kayu dan pintu diambil dari kawasan hutan mampan. - Pembuatan permaidani daripada bahan yang dikitar semula.
💝Kerusi-kerusi diperbuat daripada bahan-bahan yang dikitar semula. 
💝Tanaman landskap yang dijaga rapi terdiri daripada sebahagian tumbuhan botanik yang terdapat di dalam produk-produk Shaklee.
💝Penggunaan sensor pergerakan bagi mengawal suis lampu untuk tujuan penjimatan tenaga.
💝Penghadang tingkap yang dikawal oleh sensor elektrik, bagi membolehkan 80% cahaya luar menerangi ruang dalaman dan pada masa yang sama menapis kepanasan.
💝Penggunaan "Low- E Glass" di seluruh bangunan untuk penggunaan tenaga yang efisien.
💝Peredaran udara melaui bawah lantai untuk penggunaan tenaga yang efisien dan menjamin kualiti udara.
💝Ruang dalaman yang luas bagi mengalakkan suasana kerja yang harmoni dan menjamin peredaran udara segar.
💝Orientasi bangunan yang mesra alam dan kedudukannya yang berhampiran dengan pengangkutan awam. 

💐Yang paling menarik dari bangunan ini adalah adanya suara gong raksasa akan bergema apabila hasil jualan shaklee yang sudah mencapai 1 juta usd di seluruh dunia💐

🌹Disini terdapat banyak saintis shaklee yang berjasa dalam R &D dan penghasilan vitamin yang berkualiti. Malahan ada group saintis yang khas untuk produk vitamin Malaysia sahaja🌹

Best kn ..kalau dapat pergi Sana..tengok sendiri kehebatan bangunan dn juga ahli2 saintis mereka..yg mnghasilkn #vitamin shaklee#


Image result for ibu pejabat shaklee orlando
 
IBU PEJABAT SHAKLEE yang dahulu

Cmner bosan ke teruja..bila tau pasal Shaklee😃Nak.joint jom lh..bersama #kelurga besar kami#💝SHAKLEE🌹

Bermint mai wssp wechat saya
📲017 2785151-INA
#tsunamishaklee
#pts4kebaboom#shakleemalaysia
#shakleesertadunia
#shakleeselamatberkesansemulajadi
#shakleedimana2
#pengedarsahshaklee
#pengedarygmesrapelnggan

SAYA bersama MENTOR 😍 😘 🌷 🌼 !!!



[ Saya dan Mentor ]

Salam sejahtera semua...Disini saya nak cerita lah sedikit mengenai saya dan mentor saya ...Seronok sebenarnya dapat mentror yang sesangat baik hati , walapon saya lebih tua daripada mereka , merka berdua sesangat memahami saya yang baru bak belajar..

Alhamdulillah,
Allah temukan saya dengan mentor yang baik hati, sebar aura positif dan berjiwa kental.

Mentor paling dekat dengan saya merupakan upline Shaklee saya sendiri iaitu Ibu Yusuf Dan Maryam(nenek)Ibu Azri(mak)..dua orang upline saya ni mmng baik..seronok dpatupline yg suka mmbantu.. share ilmu mngenai vitamin Shaklee.. menolong mnyelesaikan masalh anak juga cucu seprti saya yg Baru je setahun jagung dlm berbiz..😘😘





Walpon kedua duanya bekerja..sprti saya..bila saya ada masalh dlm ordr or brtnyer mngenai vitamin.. pasti upline dpt menolong dgn mnjawab seikhlashati..💖

Mentor yang selalu saya kacau,tk kira masa..upline yg sporting.. terbaik..💐
Saya beruntung dpt upline yg hebat..berbiz dlm shaklee.. moga2 kami semua brjaya dgn cemerlang gemilng..

Bagaimana anda..??
Siapa mentor anda??
Mai lah share cerita ...

Bermint mai wssp wechat pm saya 
📲-INA 017-2785151
📲-INA 017-2785151