Wednesday, October 4, 2017

TESTIMONY - GASTRIK PULIH DENGAN MENGAMALKAN ESP SHAKLEE

Assalammualaikum ..salam sejahtera untuk anda .
Apa khbar ya ? Moga2 rakan-rakan semua berada didalam keadaaan sihat walafiat hendaknya...

BOLEH KAKINA cerita sikit mengenai GASTRIK ...Ramai tentu mengalami permasalahan didalam GASTRIK kan tetapi tiada kesudahannya...pada yang mengalaminya mesti terasa kepedihan perut...yang mana angin berdisco dalam perut...pedih yang amat..kadang boleh guling-guling sakit...sabar yang boleh .

BAK KATA SELAGI BOLEH TAHAN....TAHAN ya...PALING TIDAK pon telan cik#P..

...Ada yang kata minum susu tu bagus...elok...BETOL ke? kakina tak tau  pulak....sebab kawan kakina ada yang minum susu makin menjadi....mukin gak lain orang lain kot...jangan mara ye ...ada yang sakit gastrik pi hospital..klinik amik ubat...gak kan...


Kat sini kakina nak share beberapa TESTIMONY customer-customer yang mengamalkan ESP sebagai jalan alternative untuk lebih sihat dari GASTRIK...


1. 10 tahun mengalami Gastrik , pulih dengan ESP...




2. Bebas GASTRIK semenjak mengamalkan ESP....
    Boleh dijadikan sarapanyang paling pantas...sedap juga berkhsiat...




3. GASTRIK PULIH dengan berESP...


4. MENGALAMI GASTRIK semenjak dari bangku sekolah hingga lah 
   berkawin .  Mengenali ESP kerana disahkan DIABETES bila hamil anak 
  kedua...dari situ lah ia membantu mengurangkan masalah GASTRIK yang ditanggung ...berberapa tahun yang lalu...


5. PEDIH PERUT HILANG dengan ESP....




6. BILA TIME BERPUASA JE , GASTRIK mesti menyerang...jadi puasa pon 
    hampir tak mencukupi
   Tetapi semenjak ambil ESP kali ni memang best..puasa dah penuh...
    memang hebat esp kan..



Bagaimana ESP boleh membantu mereka yang mengalami GASTRIK...
Agar lebih sihat semula daripada biasa...
Jom kita tengok apa sebenarnya :-

* ESP shaklee adalah soya non-GMO yang mana ia mempunyai sifat "alkali" untuk meneutralkan asid hidroklorik yang berlebihan didalam perut. Dimana ia akan membantu bagi mengurangkan kesan asid terhadap perut (asid berlebihan akan menyebabkan sel perut luka dan rosak)

*ESP juga merupakan sumber protein yang terbaik untuk membantu dalam pembentukan 

sel-sel yang luka didalam perut atau sel-sel yang mati akibat terkena dari rembesan asid gastrik. Apabila luka semakin kurang , pedih perut atau angin pon akan berkurangan juga nanti...

* ESP mengandungi sumber protein yang lengkap yang mana ia memang diperlukan oleh badan dan sangat membantu didalam masalah berkaitan dengan perut. Protein yang baik sangat membantu didalam penghasilan hormon dengan lebih baik untuk pencernaan yang lebih bagus...sekali..



Itu sebab ESP MENJADI PILIHAN RAMAI tak kira siapa saja...






Pada mereka yang mengalami GASTRIK , ikhtiar lah itu yang terbaik untuk anda...buat lah keputusan bijak membeli yang ORIGINAL selamat semulajadi ....



Untuk dapatkannya dn mencuba boleh lah klik link dibawah ya :-
http://www.wasap.my/60172785151 atau wssap kakina ditalian 017-2785151
                     
#PengedarShakleeBatucaveSelayanGombak
#Penghantranposdimanasaja
#CodkawasanyangberdekatanBatucaveSelayanGombak
#jomsihatbersamashaklees
#shakleebatucaves
#shakleeselayang
#shakleegombak
#espgastrikencingmanishilang
#espibumenyusuhamilberpantang
#espkulitlebihbersih
#smarticousfamily

Disclaimer :
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
This product is not intended to diagnose, treat,cure or prevent any disease.

*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

3 comments:

  1. ESP Shaklee memang yang terbaik
    Product yang laku keras ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. BETOL TU...ESP MEMPUNYAI RAMAI PEMINAT...
      SIAPA CEPAT DIA YANG DAPAT...

      Delete
  2. ESP bagi kenyang lama. Tu sebab orang gastrik mmg sesuai sangatkan

    ReplyDelete