PENGEDAR SHAKLEE BATU CAVES SELAYANG GOMBAK

Assalammualaikum , salam sejahtera semua ..
Nama saya adalah Sarinah Bte Hashim. 
Saya lebih dikenali KAKINA dikalangan rakan-rakan pejabat juga customer .





Disini kakina nak cerita sedikit latarbelakang kakina..Dimana kakina adalah seorang ibu kepada 3 orang anak iaitu 2 lelaki dan seorang perempuan.Hobi kakina  memasak juga mengemas rumah.Ibu yang bekerja fulltime sebagai kerani di sebuah syarikat swasta dan berbusiness oneline "SHAKLEE"





Nak tau tak bagaimana kakina boleh terjebak dengan shaklee sebenarnya...Biasa lah kan bila umur dah meningkat 40 an...kulit muka semakin kusam, jeragat muka mula naik ...kesan tone yang tak sekata....
itu adalah masalah besar pada kakina..sebenarnya....


Teringin juga kulit muka yang bersih...tone sekata...maka tercari-cari lah product kecantikkan untuk kulit...Mula lah tangan membeli dan mencuba...ya allah makin teruk kesannya...kulit mengelupas kering....
Sehingga lah satu hari kakina try google try tengok FB...rakan-rakan yang lain...Dari situ lah mula terjebak juga berminat nak try sendiri "shaklee"

Sebenarnya kalau nak tahu kakina memang tak kenal shaklee..Apa itu shaklee..hasil google juga penjelasan daripada seorang kakak mulanya...dapat kenal .Pertama vitamin yang kakina beli adalah vitamin C shaklee...
Itu lah vitamin yang kakina ambil dahulu sebelum yang lain-lain ...Selama ni memang kakina tak tahu betapa bagusnya shaklee ni....




Kakina mula makan vitamin C..tiap hari dengan konsisten...memang permulaaan agak lain sikit almklumlah badan tak pernah menerima apa-apa pon supplmnt selama ni....maybe terkejut kot...Akhinya dalam beberpa bulan kakina amalkannya ..ada nampak perubahan pada diri kakina..kulit bersih..jeragat pon gone..Jerawat tu normal lah sekali sekali memang timboi.

DEC 2014 muktamd kakina jadi keahlian shaklee dengan no ID : 1178494. 
Maka itu sah lah kakina menjadi pengedar shaklee Batu caves , Selayang , Gombak...
Dari situ lah kakina belajar tentang supplmnt shaklee...kakina belajar dengan upline-upline yang ada...


Shaklee memang the best kerana semua rakan-rakan shaklee baik-baik belaka...membantu sesama sendiri...tidak lokek ilmu...




Mengapa kakina lebih percaya pada shaklee bukan pada yang lain..Ini sebab supplement shaklee dah bertapak lama di dunia iaitu lebih daripada 100 tahun...Bahan-bahan yang digunakan adalah terdiri daripada bahan-bahan semulajadi selamat berkesan...ORIGINAL tau...

Shaklee ada landmark study tersendiri yang tiada pada syarikat lain.Dikaji oleh pakar-pakar yang berkelulusan tinggi bukan calang-calang saintis tau...

Tak rugi rasanya mengenali shaklee...malah menguntungkan kerana ia dapat memberikan kesihatan yang baik pada diri anda...

Jom kita bershaklee untuk kesihatan sendiri dan kelurga..


#pengedarshakleeBatucaveSelayangGombak
#stargazerblog




No comments:

Post a Comment