KENALI

Assalammualaikum , salam sejahtera semua ..
Nama saya adalah Sarinah Bte Hashim. 
Lebih dikenali dengan panggilan  KAKINA dikalangan rakan-rakan pejabat juga customer-customer..Mudah nak ingat kan...




Pengedar Batu Caves Selayang


Disini terlebih dahulu, kakina nak perkenalkan diri serbasedikit ya..Kakina adalah seorang ibu kepada 3 orang anak iaitu 2 lelaki dan seorang perempuan yang mana semuanya dah besar panjang berumur 25, 22 , 19..

Hobi kakina  memang suka memasak juga mengemas rumah.
Kakina juga seorang ibu yang bekerja fulltime sebagai kerani di sebuah syarikat swasta dan berbusiness oneline "SHAKLEE" yang kakina buat sekarang...





Nak tau tak bagaimana kakina boleh terjebak dengan shaklee sebenarnya...Biasa lah kan bila umur dah meningkat 40 an...kulit muka semakin kusam, jeragat muka mula naik ...kesan tone yang tak sekata....itu adalah masalah besar pada kakina..sebenarnya....


Teringin juga kulit muka yang bersih...tone sekata...maka tercari-cari lah product kecantikkan untuk kulit...Mula lah tangan membeli dan mencuba...ya allah makin teruk kesannya...kulit mengelupas kering....

Sehingga lah satu hari kakina try google try tengok FB...rakan-rakan yang lain...Dari situ lah mula terjebak juga berminat nak try sendiri "shaklee"

Sebenarnya kalau nak tahu kakina memang tak kenal shaklee..
Apa itu shaklee?
Hasil google juga penjelasan daripada seorang kakak mulanya...dapat kenal .

Kalau nak tau Vitamin pertama yang kakina kenal dan beli adalah Vitamin C Shaklee...
Itu lah vitamin yang kakina ambil dahulu sebelum yang lain-lain ...
Selama ni memang kakina tak tahu betapa bagusnya shaklee ni....





Kakina mula MEmakan vitamin C..tiap hari dengan konsisten...memang permulaaan agak lain sikit almklumlah badan tak pernah menerima apa-apa pon supplmnt selama ni....maybe terkejut kot...

Akhinya dalam beberpa bulan kakina amalkannya ..ada nampak perubahan pada diri kakina..kulit bersih..jeragat pon gone..Jerawat tu normal lah sekali sekali memang timboi, biasalah women kan ..kan ada bendera jepun...time tu kan hormon bertukar...kejap...

DEC 2014 bermula lah sejarah baru pada live kakina kerana memilih sendiri ahli shaklee dengan no ID : 1178494. 

Maka bermula lah - kisah hidup dialam berbusiness juga  Pengedar Shaklee Batu caves , Selayang , Gombak...

Dari situ lah kakina belajar tentang supplmnt shaklee...
Banyak info yang kakina dapat dan belajar dengan upline-upline yang ada...Jangan risau didalam shaklee ramai mentor-mentor juga rakan-rakan yang baik sedia membantu seandainya kurang pengetahuan...kita boleh tnyer pada yang lebih berpengalaman lagi...




Mengapa kakina lebih percaya pada shaklee bukan pada yang lain..Ini sebab supplement shaklee dah bertapak lama di dunia iaitu lebih daripada 100 tahun...Bahan-bahan yang digunakan adalah terdiri daripada bahan-bahan semulajadi selamat berkesan...ORIGINAL tau...

Shaklee ada #landmark study tersendiri yang tiada pada syarikat lain.Dikaji oleh pakar-pakar yang berkelulusan tinggi bukan calang-calang saintis tau...

Tak rugi rasanya mengenali shaklee...malah menguntungkan kerana ia dapat memberikan kesihatan yang baik pada diri anda...

Jom kita bershaklee untuk kesihatan sendiri dan kelurga..

#PengedarShakleeBatucaves
#PengedarShakleeSelayang
#stargazerblog



Penedar Shaklee BatuCaves Selayang

Tiada ulasan:

Catat Ulasan