Friday, September 18, 2015

MENGAPA HARUS PILIH SHAKLEE

Kenapa harus pilih Shaklee : 
  •  Shaklee telah berada di pasaran Malaysia lebih dari 50 tahun
  •   Shaklee adalah terdiri dari bahan-bahan semulajadi dan diproses dengan secara semulajadi
  •   Shaklee bukan vitamin sintetik (tiruan)
  •    Shaklee tiada silica gel.
  •    Shaklee Halal dan diyakini.
Kesan utama setelah mengambil vitamin Shaklee adalah : 
  •  Badan akan rasa lebih bertenag (bagi yang kurang minum air badan akan menjadi semakin letih)
  •  Mood yang lebih stabil
  • Badan tidak akan rasa mudah lesu dan letih
  •  Sentiasa rasa bersemangat
  •  Fikiran lebih positif
  •  Tidak mudah stress
  •  Tekanan darah akan lebih stabil
  •  Melancarkan sistem perkumuhan
  •  Badan mempunyai sistem imun yang tinggi
  • Mendapat kebaikan berterusan

Beberapa senarai TIDAK Shaklee:



TIDAK Mengandungi Paraben
TIDAK Mengandungi Triklosan
TIDAK Mengandungi Phthalates
TIDAK Mengandungi  Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
TIDAK Mengandungi Glikol
TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
TIDAK Mengandungi Ammonia
TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
TIDAK Mengandungi Formaldehyde
TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
TIDAK Mengandungi Toulene
TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
TIDAK Mengandungi Pewarna
TIDAK Mengandungi Lemak Trans
TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang


JOM kita tukar kepada SHAKLEE , SUPPLEMENT yang sihat untuk ANDA juga keluarga..

Buat lah pilihan terbaik untuh tubuh badan serta kesihatan kita. Jangan ingat "ala,supplemen mana-mana pun sama beli jer kat farmasi...". A big NO for that ya! ataupun "Alah brand apa-apa pun sama je..". Anda salah samasekali... Memang tak sama.. sangat-sangat tak sama.


Shaklee adalah sebuah syarikat yang mengikuti peraturan FDA, oleh itu Shaklee tidak menggunakan bahan2 yang dilarang oleh FDA dan menggunakan label yang di-approve oleh FDA.

HUBUNGI DISTRIBUTOR yang sah..untuk mendapatkan supplmnt  SHAKLEE ..
BOLEH call saya SARINAH BTE HASHIM - HP: 017 2785151
DIstributor sah shaklee : SID 1178494
Supplemnt anda akan di  COURIER terus ketangan anda..DIJAMIN SELAMAT SAMPAI...

















Friday, September 11, 2015


AJHT - satu satunya supplement yang istimewa pada mereka yang menghidapi sakit sendi tulang
KELEBIHAN AJHT - menyokong , bertindak sebagai kusyen,memelihara tisu penyambung

Wssp/wechat saya : Ina 017 2785151 SID  1178494