Saturday, July 8, 2017

TESTIMONY-CYST SEBESAR 6CM TURUN KE 0.5CM DENGAN SUPPLEMENT SEMULAJADI

CYST SEBESAR 6CM....
SERAM TAK DENGO..

TESTIMONY 
Kisah benar customer kakina ya bukan rekaan ataupon cerita dongeng...
Kakina pon terkejut juga sebenarnya...dahulu hanya dengar-dengar je...or tengok di suratkhbar di google kisah pesakit CYST ni...

Kali ni memang kakina dengar sendiri daripada mulut customer kakina iaitu seorang ibu muda kecik cantik molek manja periang peramah. Beliau mempunyai seorang anak lelaki yang baru berusia 5 tahun..

Ok lah kakina nak cerita kisah diri nya sikit...

Pada Penghujung bulan 5 May 2017 , ada seorang perempuan yang memang kakina tak mengenali call kakina pada malam-malam hari lebih kurang pukul 11.00pm...Beliau memperkenalkan diri sebagai MIA sahaja...


A: Assalammualaikum ..Ni kakina ke..pengedar shaklee are Gombak ke ?

B: Ya sayang walaikummusalam
     ...boleh akak tau siapa disana...dan apa yg boleh akak  tolong ya...
A: Saya ada baca tentang shaklee ada ubat untuk CYST....betol ke..
B: Bukan ubat sayang...shaklee adalah supplement...ya...maaf pembetulan sikit....
A: Akak kalau yang untuk CYST tu yang mana bagus? VIVIX or GLA...
B: Dua-dua pon bagus...
A: Kalau saya nak GLA COMPLEX malam ni boleh tak , urgent ni kak
B: Boleh karang kita jumpa...deal terus tapi (masa ni memang tak tau lagi kisah benarnya)            yang penting kita jumpa dulu...
A: Ok akak kita jumpa di Petronas Gombak Batu 6...
B: Ok cun jumpa sana ya...

Kakina tak kecewakan permintaan customer , terus pergi jumpa MIA..masa tu lah beliau bercerita tentang CYST yang dialaminya...DOCTOR membuat keputusan untuk membuat operation bagi membuang CYST tu..Tetapi mia berkeras tak nak...Dan membuat keputusan untuk mencuba mengamalkan Gla complex..


Doc cakap " kalau buang CYST ni, kemungkinan awak tak boleh mengandungi lagi tau"
Itu yang mia tak nak..kerana ia masih ingin kan anak lagi...masih muda katanya...




allhmdulillah deal begitu mudah..mia agree dengan GLA COMPLEX...dan serta mengamalkan GLA COMPLEX secara konsisten selama sebulan...no kata miss / lupa...
Memang terbaik itulah seharusnya kalau kita makan supplement untuk dapat kesan yang terbaik...

AWAL July 2017 , mia call kakina untuk order lagi sebotol GLA COMPLEX...NI yang paling syok dengar tau...Mia kata bila dia buat chek-up kat klinik doct kata " CYST awak dah mengecil dimana 6cm ke 0.5cm...Happy sungguh dia bila tau.....

Mia terus amalkan GLA COMPLEX...moga2 mia cepat sembuh dan perolehi baby baru kelak...

Kita doakan bersama-sama ya, agar mia bertambah sihat...dan dapat apa yang dia hajatkan...AMIN

Syukur allhmdulillah CYST Mia mengecut dengan baik...Ikhtiar mia tak sia-sia ...
Kita ikhtiar yang selebihnya berdoa, in sha allah ada kesembuhan ..itu kan kuasa dari yang satu yang maha mengetahui...



Mari kita kenali kebaikkan GLA COMPLEX pada wanita-wanita terutama mereka yang mengalami masalah seperti CYST , FIBROID , HORMON TAK STABIL..


*Untuk pengetahuan semua GLA COMPLEX shaklee ia mengandungi vitamin E yang asli tau..
GLA COMPLEX juga sesuai untuk wanita dan lelaki...TERUTAMA mereka-mereka yang memunyai menstrual, monopouse sindrom ,d arah tinggi dan kencing manis..Ia sangat membantu teruama mereka yang mempunyai malsalah dalam jerawat.

GLA COMPLEX shaklee merupakan kobinasi minyak broge yag mengandungi asid gamma linolenik (GLA ) asid linolenik (LA) minyak bunga matahari dan vitamn E.




Pada yang bermasalah dengan Hormon tak stabil...period tak mementu...CYST juga FIBROID...
Ikhtiar lah dengan GLA COMPEX...anda akan lebih ceria dengan keputusan yang anda dapat nanti...Kita ikhtiar..sebaik munkin...allah maha mengetahui maha mendengar umatnya yang bermasalah ...oleh itu ikhiar...
Harga sebtol RM 92.00 saja..

Untuk dapatkan GLA COMPELX, boleh hubungi saya kakina di talian yang tertera ya...


#PengedarShakleeBatucaveSelayanGombak
#Penghantranposdimanasaja
#CodkawasanyangberdekatanBatucaveSelayanGombak
#jomsihatbersamashaklees
#stargazerblog

Disclaimer :
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
This product is not intended to diagnose, treat,cure or prevent any disease.


*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

12 comments:

  1. GLA memang sesuai untuk penghidap cyst kak. Sy pun ada customer cyst fibroid, sy suggest makan GLA, Vita E, Vita C dan Carotomax. Alhamdulillah mengecut gak 😁

    ReplyDelete
  2. Sedihnya.. risau sekarang makin ramai yang ada sakit sebab cyst yang abnormal

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, syukur akhirnya cyst nya mengecut. itulah kebaikan produk yang pengedar ingin sebarkan.

    ReplyDelete
  4. Syukur ada GLA Complex membantu..perlu meneruskan amalan mengambil GLA la ni..utk kesihatan yg brpanjangan..good sharing πŸ˜†

    ReplyDelete
  5. Syukur ada GLA Complex membantu..perlu meneruskan amalan mengambil GLA la ni..utk kesihatan yg brpanjangan..good sharing πŸ˜†

    ReplyDelete
  6. Syukur kak ina. Inilah yang best tentang shaklee. Kita bantu ramai orang untuk lebih sihat. Cegumanes pun ada testimoni sahabat sendiri yang bebas cyst selepas ambil gla. Sekarang tengah ikhtiar untuk hamil.

    ReplyDelete
  7. Tidak salah kan ikhtiar 😊

    Alhamdulillah ikhtiar yang berhasil

    ReplyDelete
  8. Customer sya pun ada cyst. Sya suggest GLA. Alhamdulillah cyst dia kecut.

    ReplyDelete
  9. Sedihnya kalau terpaksa buat operation... Nasib baik dia ikthiar dengan GLA dan serasi dengannya... Apa²pun GLA ni memang sangat membantu...

    ReplyDelete
  10. Wahh !! Syukur urusan cust kak ina dipermudahkan .. Semoga dia cpt sihat selalu❤

    ReplyDelete
  11. Wahh !! Syukur urusan cust kak ina dipermudahkan .. Semoga dia cpt sihat selalu❤

    ReplyDelete
  12. Testimoni yg bagus.syukur suplemen shaklee membantu

    ReplyDelete